Neohodnotené

Vložky do topánok stielky kód 665/141 COOL & FRESH

Šport je zdravie! Ale čo tvoje nohy? Počas fyzickej námahy, ako je beh, sa môže ich zaťaženie zvýšiť až desaťnásobne. Zničená podšívka na topánky vedie k bolesti nôh a silné potenie a opuchnutie podporuje odieranie. Na zabezpečenie pohodlia chodidiel v takýchto extrémnych podmienkach je potrebné nájsť rekordné riešenia alebo Cocciné - odborník na zložité témy..

Made of latex foam, covered with a special fabric of thermo-active polyester fibers, that fulfill the task of ventilation in maintaining the dry surface of the skin. Patented technology in the USA . It gives a pleasant feeling of freshness, keeping the moisture away from the foot. The innovative combination of materials helps to cushion shock by preventing foot and spine pain. Soft, elastic, perforated improves comfort and air circulation in footwear. The contour will keep shape. Can be washed by hand at 30 * C

Dostupná veľkosť
Zvolená varianta nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 4.11.2020 Zvoľte variant
Odoslanie do 48 hod. (15 ks) Odoslanie do 48 hod. (5 ks) Odoslanie do 48 hod. (7 ks) Odoslanie do 48 hod. (6 ks) Odoslanie do 48 hod. (11 ks) Odoslanie do 48 hod. (7 ks) Odoslanie do 48 hod. (8 ks) Odoslanie do 48 hod. (8 ks) Odoslanie do 48 hod. (5 ks) Odoslanie do 48 hod. (5 ks) Odoslanie do 48 hod. (7 ks) Zvoľte variant
Kód: 281643-19 281643-21 281643-B 281643-D 281643-F 281643-H 281643-J 281643-L 281643-N 281643-P 281643-R Zvoľte variant
4,80 € –38 % 3 €
Kategória: Stielky
Hrúbka: 3 mm
Vôňa: Odorless
Použitie: Tepelná izolácia
Vložky do topánok stielky kód 665/141 COOL & FRESH
4,80 € –38 %

Veľkostná tabuľka obuvi

Veľkosť Vnútorná dĺžka
36 23,5 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26,5 cm
Odporúčanie
 
*Táto tabuľka predstavuje približné hodnoty dané výrobcom

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: