Doručenie od 1,90 € !

Dámska kabelka do ruky žltá s dlhým ramienkom TB-MC-10127

Kód: 37181-UNIW
31,80 € –20 %
Dámska kabelka do ruky žltá s dlhým ramienkom TB-MC-10127
31,80 € –20 % 25,40 €
Odoslanie do 48 hod. (3 pár/y)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia
Dámska kabelka. Má dlhý (odnímateľný) nastaviteľný popruh. Zapína sa na chlopňu s magnetickým patentom a vo vnútri sú tri samostatné priehradky na zips. Je mimoriadne praktická a zároveň štýlová. Vonkajší materiál - ekologická koža. 
Rozmery:
Šírka: 22,5 cm
Výška: 15 cm
Hĺbka: 6 cm

Detailné informácie

Topky dnes - Dámske mokasíny
Topky dnes - Dámske lodičky
Topky dnes - dámska mikina
Dámske tenisky

Podrobný popis

Dámska kabelka

Dámska kabelka je štýlovým doplnkom pre každú modernú ženu, kombinujúc eleganciu s praktickým dizajnom. Táto štýlová kabelka ponúka všetko, čo by ste od vynikajúcej dámskej tašky očakávali, a viac. Je vyrobená z kvalitnej ekologickej kože, čo z nej robí nielen štýlový, ale aj trvanlivý kúsok.

Jedným z hlavných prvkov tejto kabelky je dlhý a odnímateľný popruh, ktorý je navyše nastaviteľný. Táto vlastnosť umožňuje prispôsobiť dĺžku popruhu podľa vlastných preferencií a potrieb, či už si želáte nosenie kabelky na ramene alebo cez telo. Bez ohľadu na to, ako si ju zvolíte nosiť, vždy vytvoríte štýlový a elegantný vzhľad.

Zapínanie kabelky je pohodlné a bezpečné vďaka chlopni so magnetickým patentom. Tento jednoduchý, no efektívny mechanizmus zabezpečuje, že vaše cennosti sú vždy v bezpečí a prístup k nim je rýchly a jednoduchý. Okrem toho kabelka disponuje tromi samostatnými priehradkami na zips vo vnútri, čím sa stáva praktickým usporiadaním pre všetky vaše osobné predmety. Tieto priehradky vám umožňujú udržiavať poriadok a ľahko nájsť to, čo hľadáte.

Výhody tejto dámskej kabelky nespočívajú len v jej praktickom usporiadaní a štýlovom dizajne, ale aj v tom, že jej vonkajší materiál je ekologická koža. To nie len podčiarkuje váš štýl a vkus, ale tiež reflektuje zodpovednosť voči životnému prostrediu.

Celkovo je táto dámska kabelka ideálnym spoločníkom pre každodenné využitie, či už idete do práce, na rande alebo na nákupy. Je kombináciou elegance, pohodlia a praktickosti, ktorú ocenia všetky moderne založené ženy.

Dodatočné parametre

Kategória: Business kabelky
Kategórie: Dámsky doplnok
Farba: Zlatá
Materiál: Eko koža
Štýl: Na bežný deň
Kod produktu: TB-MC-10127

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: